Online backup

Online backup fra BackupBox giver dig utrolig mange muligheder.

Online backup, offsite backup, backup i skyen. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er at det helt basalt set blot er en kopi af din computer på internettet. BackupBox leverer en online backup løsning for kun 30 kr. om måneden.


Er dine filer sikret mod tyveri, brand eller andre uheld?

Få dem sikret nu

For kun 30 kr. om månedenFeatures

Den plads, du har brug for

Vi kan skræddersy løsninger så de passer lige til dine behov, hvad enten du er privatperson, som ønsker backup af familiens minder fra ferierne og vigtige dokumenter, eller i som firma skal have nyt backupsystem til jeres computere. Vi kan altså helt sikkert også dække dine behov.

Versioner

Har du nogensinde oplevet at redigere et vigtigt Word dokument og dagen hvor du skulle bruge dette finde ud af, at du er kommet til at gemme det tomt eller lave forkerte ændringer? Med online backup fra BackupBox, sikrer vi dig at dette scenarie aldrig vil ske for dig igen. Vi gemmer op til 30 versioner af alle dine filer, så du til hver en tid kan føre dokumentet tilbage til et tidligere stadie.

Slettede filer

Vi har alle prøvet at slette en fil fra vores computer som vi siden har fortrudt. Med online backup fra BackupBox, sikrer vi at dette ikke vil ske for dig. Når du sletter en fil fra din computer, som er en del af din backup, vil din fil stadig blive opbevaret på serverne i 30 dage. Det betyder at du i op til 30 dage efter at have slettet din fil stadig er i stand til at redde den tilbage i samme stand som den var inden du slettede det.

Er uheldet ude?

Skulle du være så uheldig faktisk at få brug for din online backup, er det selvfølgelig nemt og enkelt at gendanne sine filer. Du vil sandsynligvis være i en frustrerende situation i forvejen, så selvfølgelig skal der ikke være noget bøvl med din online backup. Du kan downloade programmet på en hvilken som helst computer og logge ind med dine oplysninger. Herefter er du i stand til at downloade alle dine filer igen. Er det din nye computer du benytter, kan du endda bede programmet om at lægge filerne på nøjagtig samme placering som de var inden uheldet.

Alt er fuldautomatisk

En backup er intet værd, hvis ikke den er foretaget. Manuel backup er altid en god ting at have men, hvis ikke den bliver foretaget ofte, vil man aldrig have alle sine filer. Derfor er vores løsning selvfølgelig fuldautomatisk. Efter at have sat programmet op til at tage online backup, kan du trygt læne dig tilbage og nyde følelsen af ro i sindet. Vi tager os af dine filer.

Adgang overalt

Når man har allermest brug for en fil, ligger den selvfølgelig aldrig der hvor man lige kan komme til den. Derfor kan du med online backup fra BackupBox tilgå dine filer fra en hvilken som helst computer i hele verden. Som om det ikke var nok, kan du også gratis hente Apps til både iPhone, iPad, Android og mange andre platforme, så du har adgang til dine filer ligegyldig hvor du befinder dig.

Sikkerheden er i top

Vi tager sikkerheden omkring dine filer virkelig seriøst. Alle dine filer bliver opbevaret med en ultra stærk kryptering på serverne. Her benyttes en såkaldt AES-256 bits datakryptering, som sikrer at ingen andre end dig har adgang til dine data. Selv når du overfører data til serverne, vil dine data være sikret. Her benyttes nemlig en SSL forbindelse der er lige så stærk som dem der i dag bliver brugt på netbank.

Virker med eksisterende systemer

I vores optik kan man ikke få for mange backups. Man kan altid være uheldig og jo flere backups du har, desto flere muligheder for at undgå uheldet har du. Derfor virker vores system selvfølgelig med eksisterende systemer som TimeMachine og Windows Backup. Du kan derfor altid føle dig sikker med en lokal kopi af din backup, men samtidig være sikker på at du har dine data med en online backup, hvis uheldet skulle være ude.

Tag fuld kontrol over alt

Nogle systemer lader dig bare tage backup af hele din computer, andre systemer lader dig kun tage backup af en enkelt mappe. Hos os har du fuld kontrol over, hvad der bliver taget backup af. I vores system kan du selv vælge, hvilke mapper du ønsker en online backup af.

Både Windows og Mac

Bruger du Windows eller Mac? Egentlig et ligegyldigt spørgsmål, for selvfølgelig understøtter vi begge platforme. Ligegyldigt om du har en Windows computer fyldt med vigtige dokumenter, eller en Mac computer med alle de vigtige familiebilleder, kan du installere vores klient og tage online backup af præcis de mapper og filer du ønsker en ekstra sikkerhed med.

Er du klar til at sikre dine filer?

Gør det nu

For kun 30 kr. om måneden