BackupBox har ambitioner om at kunne levere online backup til så lav en pris, at alle har råd til det uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. For at kunne dette har vi indgået en samarbejdsaftale med Trustbox, som er et dansk firma, som har udviklet deres eget system til online backup. Serverne ligger derfor fordelt i både Europa og USA. Sikkerheden er selvfølgelig helt i top, og vores leverandør gør alt, hvad de kan for, at skabe den højest mulige sikkerhed af dataene. Ligesom alle andre på markedet kan vi dog ikke garantere 100% sikkerhed, men vores prisvindende leverandør har mange års erfaring med online backup.

BackupBox er beregnet til at tage sikkerhedskopi af dine billeder, dokumenter og alt det på din computer, som du ellers ønsker at tage backup af. Filerne skal dog ligge på din computer for, at BackupBox kan lave backup af dine filer. Hvis BackupBox har lavet backup af dine filer, og du sletter dine filer eller din computer går ned, kan du gendanne dine filer op til 90 dage efter, at du har mistet filerne, eller vælge vores foreversafe funktion, som gemmer din data for evigt. Du kan derfor både bruge BackupBox, som en ekstra harddisk, og som en backup mulighed af de filer, som du allerede har liggende på din computer.

Selvom BackupBox hele tiden tager backup af dine filer, er det en god idé engang imellem at kontrollere, at der bliver taget backup af filerne. Ved oprettelse af en ny mappe bliver der også lavet backup af disse, hvis de ligger i en mappe, hvor der allerede bliver lavet backup af. Ved oprettelse af en ny mappe bør du dog kontrollere, at der også bliver lavet backup af denne. Det vil også være en god idé løbende at holde dig opdateret med ændringer i forretningsbetingelserne.

BackupBox tager ikke noget økonomisk ansvar for evt. tabt data.

Alle data bliver opbevaret under en double 256 bit kryptering i sikre datacentre, men der tages forbehold for avanceret hacker angreb og derfor kan BackupBox ikke stilles til ansvar herefter.

BackupBox har en målsætning om, at alle skal have backup af deres filer. På trods af de lave priser, bliver der selvfølgelig på ingen måde gået på kompromis med sikkerheden af dine filer, og der bliver også lavet en stærk kryptering af dine filer.

Kundens abonnement vil blive oprettet straks Kunden er færdig med at bestille backup. Kunden opretter ikke sin backupaftale direkte med BackupBox, men med Trustbox. Derfor er det også Trustbox, som ligger inde med kundeinformationer og som opkræver penge. Efter bestilling vil Kunden modtage en e-mail med login-oplysninger, og kunden kan dermed påbegynde sin backup umiddelbart efter bestilling.