Ofte stillede spørgsmål

Hvor opbevares mine data?

Dine filer opbevares tre steder, på din computer og moderne datacentre placeret i både EU og USA.

Vi benytter os af firmaet Trustbox, som leverer løsningen på deres servere, men tilbyder en pris der er langt under markedsstandard.


Hvorfor BackupBox?

Du skal vælge BackupBox, fordi vi leverer en sikker og stabil backup, som løbende bliver udviklet, så vi altid kan sikre dine filer bedst muligt. Derudover går vi ind for dansk support i verdensklasse, så du altid kan føle dig sikker.


Hvilke betalingsmetoder kan bruges på BacupBox?

Vi tager imod de fleste former for kortbetaling, dog ikke Dankort. Derudover modtager vi bankoverførsel.


Hvordan genskabes data fra min online webportal?

Du kan se og downloade alle filer enkeltvis direkte fra din private side hos os. Det vil sige, at du kan se dine vigtige dokumenter og bladre i fotoalbummet på farten. Det er ydermere muligt at se filerne direkte på din mobile enhed med vores app til iPad, iPhone og Android.


Hvordan genskabes data fra min computer?

Du kan direkte genskabe filer ved hjælp af samme program som benyttes til backup af dokumenterne. I stedet for backup vælger du ”Restore” og fortæller programmet, hvilke og, hvor det skal genskabe filerne på computeren.

Oplever du problemer med at genskabe filerne, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores support, så vil vi være behjælpelige med at guide dig igennem.


Hvor sikker er BackupBox?

Vi samarbejder med Trustbox om at levere den bedste og sikreste backup. Vi har gjort meget ud af, at du hurtigt og let kan installere et lille program, som sørger for backuppen, så du ikke selv skal sidde og rode med en masse indstillinger.

Hvis du selv ønsker at nørde med din backup og indstillingerne bagved, har du naturligvis stadig mulighed for det.